Video en foto's project 2017

LEGOfreaks Leerdam

Project 2017

Legofreaks on vacation

Project 2017 kreeg als thema "legofreaks op vakantie". Tussen alle ooit uitgekomen modulaire huizen verrees een jaarmarkt die het een compleet beeld gaf. Daarnaast ontwierpen we een geheel eigen interpretatie van een aantal sprookjes in een park voorzien van monorail en opgetuigd met veel "groen" en uiteraard ontbraken alle Disney figuren niet uit de gelijknamige minifigserie. Ook een heuse camping mocht niet ontbreken in het geheel waarbij vooral het overdekte zwembad met glijbaan, voor de minder zonnige dagen, een nuttig toegevoegd element gaf. De enorme berg met ninjago tempel en thema gaven het project een mooi vervolg. Als afsluiter ontwierpen we ook nog een jungle met vele legodieren die een apotheose kende met een prachtige safari. Als laatste reisden we naar de Taj Mahal die exact werd gebouwd inclusief entree, bomen en waterpartij. Al met al een project van ruim 20m2 die wederom werd gekenmerkt door de vele eigen creaties gecombineerd met bestaande lego dozen zodat men een een goed beeld kreeg wat je zelf met lego allemaal kan maken.

Gezien de positieve reacties zal dit volgend jaar een vervolg krijgen. We beraden ons inmiddels op een nieuw thema, maar voor nu is het nog even nagenieten van het project van dit jaar met video's en foto's.


Ook het technisch lego kreeg, tijdens ons gevierde jubileum, een forse update. De speciale lego technic bus met openslaande deuren en rijtechnieken kon op veel belangstelling rekenen, en uiteraard ontbreekt de oranje Porsche niet in onze collectie. Velen, jong en oud, vergaapten zich bij de inmiddels door ons flink gegroeide verzameling technic lego .

Video van het project "legofreaks on vaction"

Video van de technic lego collection 2017

Detailfoto's van het project - (klik op een foto voor een vergroting)